Helt plötsligt försvann Stig H Johansson ut ur rutan. Den mest populäre experten, som nu saknas av många fick nog, han gillade helt enkelt inte den biroll han helt plötsligt fick spela.Nuncio, Cattis och Stefan

Det är ett av de ämnen vi pratar om i veckans podd som naturligtvis mest handlar om den fantastiska travhelg vi nyligen har upplevt – och kanske det bästa Elitlopp som någonsin har kört. Med den så härlige Nuncio.

Ett lite mer trivialt ämne är kuskarnas dressar där världens främste expert på just det området rankar sina fem favoritdressar. Bland dom finns en riktig skräll med. Vilken är Henriks favoritdress, och vilken är Perssons?

Och så lite om Sweden Cup som en av oss inte gillar: Lägg ned!

Lyssna här (Acast, med fördel för android):

http://aca.st/fc2bad

eller här (Itunes):

ingvarssonoperssonloggan liten

 

2 KOMMENTARER

  1. Lägg ner Sweden Cup och gör ett Nordiskt Elitlopp för kallbloden med heat och final.

    Priskakan behålls oförändrad och pengarna från Elitkampen flyttas istället rakt in i Harper Hanovers Lopp.

    För övrigt anser jag att morgonloppen bör förstöras, åtminstone på söndag. Ha istället ett ponnymeating med 3 ponnylopp och sen att en gammal elitloppsvinnare får inviga tävlingarna varje år.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar